Війська РФ влаштували в Рубіжному пекло - голова ОДА

Росіяни цілеспрямовано б'ють по цивільних, заявив Сергій Гайдай. У місті є загиблий та поранені.
Російські війська обстрілювали місто Рубіжне всю ніч, одна людина загинула, п'ятеро поранені. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

За словами губернатора, у ніч з 16 на 17 березня "росіяни влаштували в Рубіжному пекло", внаслідок обстрілів "палали цілі вулиці", пошкоджено щонайменше 27 будинків.

Ще мінімум п'ять спалахів сталося у Попасній, один - у Сєвєродонецьку.

"Десятки зламаних доль за одну ніч... Російська армія продовжує цілеспрямовано обстрілювати мирних жителів, яким навіть не дають змоги безпечно виїхати. Днями ми бачили, як було відкрито вогонь по автобусах з біженцями в Рубіжному, вчора - у напрямку Маріуполя. Щойно вдалося вивезти жінок та дітей з Попасної", - наголосив Гайдай.

Він додав, що влада щодня намагається евакуювати якнайбільше жителів Луганської області, а ЗСУ роблять все можливе, щоб втримати оборону.

Пізніше він уточнив у Facebook, що у Рубіжному один загиблий та п'ятеро поранених. Крім того, є жертва російських обстрілів у Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, 16 березня війська РФ спробували захопити Рубіжне, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, але зазнали значних втрат і відступили.
Рейтинг: •
+-
Добавил: desay
Дата добавления: 17.03.2022 / 08:52
Комментарии (0)
Вторгнення Росії в Україну
РЕКЛАМА

Здесь может быть Ваша реклама

[купить рекламу]